Луцифер и Буда

 

Преди около половин година, когато цяла България говореше от сутрин до вечер за „скандалната“ Сузанита, самият аз също бях обладан от темата „Луцифер и Буда“ и по тази причина написах един пост във Фейсбук,  събрал над 26 хиляди харасвания и достигнал до стотици хиляди българи.

Доста хора се припознаха в думите които написах тогава, като в един от стотиците коментари бе изразено мнение, че явно има много новини, които няма кой да съобщи, това също оказа влияние за зараждането на този блог. Основната ми идея бе чрез върпосният статус да покажа на обществото ни, че младите хора в България не бива да се слагат под общ знаменател и че има много хубави примери сред нас, за които обаче нямаме очи и интерес. Детето-чудо в леката ни атлетика Лиляна Георгиева и втората от Световното за девойки в тройният скок Александра Начева са две от главните героини в краткият ми пост, който онагледява слепотата на българският народ.

Ето го и въпросният материал, предизвикал вълна от коментари и споделяния и направил неволно, Сузанита още една идея още по-известна:

„Тези момичета са на възрастта на Сузанита (14 годишната дъщеря на Орхан Мурад…обладана от Луцифер и Буда)
…Те не си клатят яките дупари, но печелят медали от Световни и Европейски първенства по лека атлетика и подобряват рекордите на България 💪
Имената и постиженията им явно не са достатъчно интересни за обществото, по-важното е че Орхан Мурад не може да види своята щерка.
Проблемът не е, че момиче в 7-ми клас показва средни пръсти…полугола.
Проблем е, че това е по-голямо събитие от титлите на тези момичета.“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *